Scott Eastwood a BMW vo filme Na plný plyn

29.06.2017 10:30

Hollywoodska hviezda Scott Eastwood a BMW sa opäť spoločne púšťajú do akcie: BMW poskytuje celý vozový park najrôznejších modelov pre nový film Na plný plyn (Overdrive) so Scottom Eastwoodom. Slovenská premiéra filmu je 29.6.2017.

Hollywoodska hviezda Scott Eastwood a BMW sa opäť spoločne púšťajú do akcie: BMW poskytuje celý vozový park najrôznejších modelov pre nový film Na plný plyn(Overdrive) so Scottom Eastwoodom. Fanúšikovia mali možnosť zhliadnuť titul Na plný plyn ako prví na exkluzívnom premietaní v Paríži a Berlíne, ktorého sa zúčastnil samotný Eastwood aj BMW. BMW tak naďalej rozširuje svoju spoluprácu s filmovým priemyslom.

Príbeh filmu Na plný plyn

 

Dvaja odvážni, charizmatickí bratia Andrew (Scott Eastwood) a Garrett Foster (Freddie Thorp) sú profesionálni zlodeji automobilov, ktorí sa špecializujú na tie najexkluzívnejšie a najdrahšie zberateľské kusy. Dobrodružný duch tohto skúseného tímu skrátka nepozná hranice. Počas pátrania po nových výzvach na Francúzskej riviére sa dostanú do problémov s miestnym gangsterom Jacomom Morierom (Simon Abkarian), ktorého neoceniteľnú kolekciu vzácnych automobilov plánujú ukradnúť. Z Moriera sa však vykľuje nepredvídateľný protivník, ktorý bratov vyzve, aby predviedli svoj výnimočný talent a v určenom čase ukradli najcennejší automobil jeho ústredného rivala Maxa Klempa (Clemens Schick). Začínajú sa preteky s časom plné neočakávaných zvratov, ako aj záplavy adrenalínu…

Na plný plyn sa v kinách na celom svete predstaví od konca júna 2017. Slovenská premiéra filmu je 29.6.2017.

Obsadenie

Film Na plný plyn, ktorý produkoval špecialista na akčné scény Pierre Morel (96 hodín), prináša bleskovú, strhujúcu akciu v kombinácii so zdravou dávkou humoru. Scott Eastwood (SnowdenJednotka samovrahovRýchlo a zbesilo 8) a Freddie Thorp (The Head Hunter) hrajú dvoch štýlových bratov po boku, ktorým sekundujú dve hrdinky Ana de Armas (Blade Runner 2049Vojnoví psi) a Gaia Weiss (Vikingovia). Vo filme taktiež vystupujú Simon Abkarian (The Cut) a Clemens Schick (Bod zlomuJames Bond: Casino Royale). Scenár napísali Michael Brandt a Derek Haas, ktorí už majú na svedomí scenáre k filmovým hitom Wanted Rýchlo a zbesilo 2.

Vo filme sa zjaví množstvo automobilov BMW, ako aj motocykel BMW R nineT. Už v úvodnej, akciou nabitej scéne naplno predvedie svoju športovú dynamiku a výkon nový model BMW M3. Úchvatné BMW radu 6 Gran Coupé vo filme Na plný plyn poslúži bratom ako únikové vozidlo hneď pri niekoľkých príležitostiach. Mihnú sa tu aj nové BMW radu 4 Cabrio, kultové BMW i8 a vzácny veterán BMW 327.

Scott Eastwood bol viditeľne nadšený: „Preháňať sa na automobiloch BMW je vždy úžasné! BMW 327 je nádherný veterán, ktorý vás skrátka nenechá chladným. A aj jazda v modeli M3 bola riadny zážitok. Jasne z neho cítiť jeho osobitú dynamiku, ktorá mi trochu pripomína nové BMW radu 5, s ktorým som pracoval predtým.“

Spolupráca medzi filmom Na plný plyn a značkou BMW je dokonalou kombináciou, vzhľadom na zjavné zameranie filmu na mladých ľudí a automobilových nadšencov. Jeho pútavý príbeh pretkaný dynamickými automobilovými naháňačkami a humornými situáciami skvele zodpovedá ústrednému prísľubu značky BMW v podobe radosti z jazdy. Dôraz, ktorý kladie na dynamiku, výkony a automobilovú estetiku ducha značky ešte zdôrazňuje.

Film Na plný plyn predstavuje ďalší krok produktívnej spolupráce BMW s hercom a modelom Scottom Eastwoodom. Spoločnosť BMW s týmto Američanom spolupracovala už na medzinárodnej marketingovej kampani ZRODENÉ PRE ÚSPECH nového BMW radu 5. Táto kombinácia skrátka skvele funguje: Scott Eastwood je stelesnením sviežej, mladej energie. Jeho ambicióznosť a dynamika k značke BMW dokonale sedia.

Vozidlá BMW Group sa pravidelne zjavujú v popredných medzinárodných trhákoch, ako napríklad sérii Mission: Impossible, ale aj menších špičkových počinoch, ako je titul Na plný plyn.

BMW je zároveň dlhoročným partnerom Asociácie amerických režisérov, ktorej každoročné ocenenia za výnimočnú prácu v oblasti televízie a filmu patria medzi najprestížnejšie a považujú sa za spoľahlivú prognózu pred odovzdávaním Cien akadémie (Oskarov).

Značka BMW je navyše často na filmovej scéne aktívna aj samostatne, čoho dôkazom je aj nový počin z legendárnej série krátkych filmov BMW, tentoraz pod názvom The Escape. Kultový jazdec Clive Owen si opäť raz sadá za volant vozidla BMW a uniká z ťažkej situácie v rámci vzrušujúcej automobilovej naháňačky (www.bmwfilms.com).

 

Fotogaléria: Scott Eastwood a BMW vo filme Na plný plyn

Táto fotogaléria je prázdna.