Treba zdolať výzvy

18.07.2017 10:43

Surf It Challenge of 12’s

Už 5. augusta 2017 ožijú bratislavské Zlaté piesky hudbou, športom a smiechom. Spoločnosť VNET a.s. v spolupráci s areálom vodných športov Wakelake pripravujú podujatie, ktorého cieľom je spájať zaujímavých ľudí s podobnými myšlienkami, umožniť jednoduchšie nadviazanie kontaktov a partnerstiev – a to nielen v osobnej, ale aj v pracovnej rovine. Stretnúť sa tu môžu jednotlivci, priatelia, no je to priestor aj na utužovanie pracovných tímov.

Cez deň si môže návštevník Surf It Challenge of 12’s naplno užiť širokú škálu možností, ktoré ponúka športový areál - jazda na vodnom vleku, zapožičanie paddleboardov, či flyboardu, či na súši využiť volejbalové ihrisko, chill zónu alebo skúsiť rôzne workshopy. Priravený je aj tanečný workshop či Hipster Village zóna, ktorá bude karnevalom chutí a vôní jedál a výrobkov od lokálnych výrobcov.

Počas celého dňa môžete zdolať výzvu Challenge of 12’s o atraktívne ceny – aktivity skladajúce sa z rôznych ťažko prekonateľných úloh, ako napríklad zvládnuť sériu kondičných cvikov či prejsť náročnú trať alebo zažiť Escape room a mnoho ďalších výziev.

Večer je plný hudobného a zážitkového programu, o rytmy sa postará Komajota, Puding pani Elvisovej a od polnoci do rána DJ Spin.

Vďaka dvom typom vstupeniek – celodennej a večernej – si na svoje prídu aktívni a dobrodružní športovci, a zároveň aj milovníci hudby, oddychu, leta a tanca.

 

Viac informácií na https://surfit.sk/

 

Vstupenky je možné zakúpiť priamo na stránke festivalu https://surfit.sk/obchod/